Ventilatiesysteem

Ventileren is van levensbelang

Een goede ventilatie in huis is van groot belang voor uw gezondheid. De luchtkwaliteit gaat ongemerkt hard achteruit als u aan het douchen bent. Ook stofzuigen, koken en zelfs ademhalen zorgt ervoor dat de kwaliteit van de lucht minder wordt. Om ziekten, zoals longklachten en diverse allergieën, te voorkomen zijn goede ventilatiesystemen van groot belang. Door het plaatsen van uw systemen voorkomt u ook dat er schimmels en andere vochtplekken op de muren komen. Wilt u meer weten over ventilatiesystemen? Neem dan contact op met Van Wijk Installatietechniek. Wij kunnen u informeren over de aanschaf en de installatie van een mechanisch systeem. Bel ons gerust.

De systemen

Ventileren is belangrijk. U kunt regelmatig een raam open zetten, maar dit zorgt niet voor constante toevoer van schone lucht. Sinds 2006 is het voor nieuwbouwwoningen verplicht om ventilatiesystemen te hebben. Er zijn verschillende mechanische systemen die kunnen worden geplaatst. Wij hebben bijvoorbeeld ventilatiesystemen die met verschillende standen werken.

Op deze manier kunt u zelf de toevoer van schone lucht regelen. Wilt u constant schone lucht en niet alleen tijdens het koken of douchen? Dan kunt u ervoor kiezen om het systeem op stand 3 te zetten. Er is ook een mogelijkheid om de ventilatiesystemen uit te zetten, maar dit wordt afgeraden door de brandweer.

DIRECT CONTACT

Wij helpen u graag

Wilt u meer informatie willen weten, de verdere mogelijkheden of heeft u vrijblijvend advies nodig? Neem contact met op met Van Wijk Installatietechniek. Wij helpen u graag verder.

Plaatsing en onderhoud

Wij informeren u graag over de diverse ventilatiesystemen die wij kunnen plaatsen. Heeft u vragen of specifieke wensen? Laat het ons dan weten. Onze expert komt graag bij uw op loactie kijken welk systeem het beste bij uw pand past. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden de ventilatiesystemen. Dat betekent dat wij regelmatig langskomen om de motor te controleren en de luchtkanalen te reinigen. Meer weten? Neem contact op.

Aanvullende informatie nodig?

Heeft u meer informatie nodig om de juiste keuze te maken uit de verschillende ventilatiesystemen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen voor u een vrijblijvende offerte maken.

Zo weet u precies wat de installatie en het onderhoud gaat kosten. Meer weten? Bel ons op 010-5214440 of stuur een e-mail naar info@gebrvanwijk.nl