Zonnecollectoren

De zon verwarmt

Ook al zien we hem niet altijd, de zon schijnt dagelijks. In de zomer voelen wij deze warme stralen op ons lichaam. Deze zonnestralen kunnen ook energie opwekken. Door het plaatsen van zonnecollectoren op het dak van uw woning of bedrijfspand kunt u op een milieuvriendelijke manier energie opwekken. Van Wijk Installatietechniek helpt u graag bij het plaatsen en het onderhouden van zonnecollectoren. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hoe het systeem werkt

Zonnecollectoren vangen zonnestralen op. De straal wordt als het ware geabsorbeerd door de zogenoemde absorber. De warmte wordt vervolgens naar een vloeistof doorgegeven. Deze opgewarmde vloeistof gaat via een leiding naar de warmtewisselaar in de boiler. Vervolgens draagt de vloeistof de warmte weer af. Op deze manier wordt het water opgewarmd. Het kraanwater zal tot een graad of 60 worden opgewarmd. Het water kan naverwarmd worden door de bestaande HR-ketel. Dit kost wel gas, maar de prijs zal lager liggen ten opzichte van koud kraanwater, omdat het water al deels voorverwarmd is. Wilt u weten of dit systeem bij u past? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de werking en de mogelijkheden van het verwarmen via zonnecollectoren.

Rendabel

Wilt u besparen op uw jaarlijkse kosten? Schaf dan zonnecollectoren aan. Het zal schelen in de gaskosten voor het verwarmen van het water. In eerste instantie is het aanschaffen van de collectoren prijzig, maar door de lage gasrekening zal het zich makkelijk terugverdienen. Bovendien wordt de aanschaf van zonnecollectoren, door de meeste gemeentes, gesubsidieerd. Wij informeren u graag over deze mogelijkheden.

Zonnecollectoren

Bel of mail ons gerust

Wilt u weten wat de aanschaf van zonnecollectoren voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de installatie en de voordelen. Heeft u besloten om zonnecollectoren aan te schaffen voor op het dak van uw woning? Wij staan graag voor u klaar. Onze experts zullen de installatie snel en vakkundig uitvoeren.

Meer weten? Bel ons dan op 010-5214440. U kunt ons ook mailen op info@gebrvanwijk.nl. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Geef u wensen aan ons door. Zo weet u precies waar u aan toe bent.