Zonnecollector Leiden

Van Wijk is uw leverancier van een zonnecollector in Leiden

ZonnecollectorenEen zonnecollector in Leiden nodig? Kies dan voor een breed aanbod en uitstekende kwaliteit bij Van Wijk Installatietechniek BV. Wij werken landelijk voor opdrachtgevers in nieuwbouw, renovatie en transformatie van utiliteitsgebouwen. Dat doen wij vanuit jarenlange ervaring. Daarbij zorgen we altijd voor uitstekende producten en service. Een voordelige prijs? Die vindt u ook. Zeker als het gaat om een zonnecollector in Leiden.

Bij Van Wijk gaan we voor kwaliteit. We zorgen dat uw systemen vakkundig worden geleverd en gemonteerd. Bijvoorbeeld als het gaat om een zonnecollector in Leiden. Op al onze producten leveren we volledige service en garantie. Als een systeem probleemloos moet werken kunt u rekenen op de specialisten bij Van Wijk Installatietechniek BV.

Contactgegevens voor uw zonnecollector in Leiden

Informatie en een prijsopgave voor uw gewenste zonnecollector in Leiden krijgt u door te bellen met telefoonnummer 010-5214440. Van Wijk Installatietechniek BV is uw betrouwbare leverancier van verwarmingsinstallaties, airconditioning en zonnecollectoren. Kies ook voor ons als het gaat om systemen voor luchtbehandeling, ventilatie en warmtepompen. Voor de beste kwaliteit zonnecollector in Leiden gaat u naar Van Wijk Installatietechniek BV.