Zonnecollector

Wilt u een zonnecollector op uw dak?

De stralen van de zon zijn warm en gratis. Bovendien wekken ze ook energie op. U kunt op het dak van uw woning of uw bedrijfspand een zonnecollector plaatsen. De zonnestralen worden door dit systeem opgevangen en omgezet in energie. Het is een milieuvriendelijk manier van energie opwekken. Wilt u meer weten over het installeren van een zonnecollector of de verschillende soorten die er zijn? Neem dan contact op met Van Wijk installatietechniek. Wij kunnen de zonnecollectoren bij u installeren en onderhouden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

De zonnecollector op uw dak vangt de zonnestralen op door de zogenoemde absorber. Deze warmte doorgegeven naar een vloeistof. Deze warme vloeistof gaat via een leiding naar de warmtewisselaar in de boiler. De vloeistof staat daar de warmte weer af. Uw water kan nu opgewarmd worden tot een graad of 60.

Zonnecollector

Met de ketel die u heeft, kan het water nog extra verwarmd worden, mocht dit nodig zijn. Dit kost gas, maar lang niet zoveel als wanneer koud water nog verwarmd zou moeten worden. Het plaatsen van zonnecollectoren is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Wilt u precies weten hoe een zonnecollector werkt? Onze experts staan voor u klaar om u volledig te informeren.

Rendabel voor u

U gaat merken dat deze manier van energie opwekken goedkoper is. De aanschaf van een zonnecollector is een grote uitgave, maar het zal zich zeker terugverdienen. Uw gasrekening zal een stuk lager worden.

Laat u bij de aanschaf van een zonnecollector adviseren door onze collega’s. Zij kunnen u ook informeren over de subsidies die er op de collectoren te krijgen zijn.

Overtuigd?

Wilt u graag een zonnecollector laten installeren op uw dak? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen een vrijblijvende offerte maken, zodat u precies weet wat de aanschaf en installatie gaat kosten. Het is ook van groot belang dat de zonnecollector met enige regelmaat wordt onderhouden. Wij nemen deze zorgen graag uit handen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via 010-5214440. U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@gebrvanwijk.nl.