Installatiebedrijf Zoetermeer

Installatiebedrijf in Zoetermeer nodig?

Wilt u uw verwarmingsinstallatie of ventilatiesysteem (c) laten controleren? Of zoekt u een bedrijf die zonnecollectoren of airconditioning voor u kan installeren? Dan bent u bij Van Wijk Installatietechniek aan het juiste adres. Onze experts staan voor u klaar om uw problemen op te lossen. Wij hebben ruim twintig professionals in dienst die u graag gratis tips en adviezen geven. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in Zoetermeer? Bel of mail ons dan en informeer naar onze diensten.

Al jarenlang uw installateur

Heeft u een spoedklus? Bel ons gerust. Onze vakmensen staan voor u klaar in Zoetermeer. De communicatielijnen binnen ons bedrijf zijn kort. Dat zorgt ervoor dat wij u binnen een zeer korte tijd van dienst kunnen zijn.

U kunt ons inschakelen voor het installeren, repareren en het onderhoud van onder andere uw verwarmingsinstallatie in Zoetermeer. Wij hebben voor u een lijst samengesteld waar wij u mee kunnen helpen:

Heeft u een andere klus die u door ons graag wilt laten klaren? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u in Zoetermeer.

Speciale wensen?

Heeft u besloten zonnecollectoren te installeren op uw dak? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen in Zoetermeer. Wilt u een airconditioning in uw huis laten plaatsen, maar wilt u daar eerst advies over? Neem dan gerust contact met ons op. Onze collega’s kunnen u alles vertellen over de installatie, het onderhoud en de kosten van het koelsysteem. Ons bedrijf is een STEK erkend bedrijf. Dat betekent dat we op een duurzame en veilige manier omgaan met koeltechnieken. Het plaatsen en onderhouden van uw airconditioning wordt op een veilige manier gedaan.

Aanvullende informatie nodig?

Installatiebedrijf Zoetermeer

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor installatie of onderhoud in uw huis in Zoetermeer? Neem dan gerust contact op via het nummer 010-5214440. U kunt ons ook e-mail op info@gebrvanwijk.nl. Tevens kunt u het contactformulier invullen op de website van ons. Wij nemen dan binnen korte tijd contact met u op. Wij zijn u graag van dienst in Zoetermeer.