Warmtepompen

Uw huis opwarmen met warmtepompen

Heeft u een nieuwbouwwoning en denkt u erover om warmtepompen te installeren? Van Wijk Installatietechniek helpt u daarbij. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden alle technische installaties voor in uw woning of bedrijfspand. De aanschaf van een pomp is prijzig, maar op de lange termijn zal dit veel voordelen opleveren. Zo verdient u de aanschaf ruim terug door de lage gasprijs die u betaalt. Wilt u meer weten over de soorten pompen die wij hebben en hoe we het beste uw huis kunnen verwarmen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

De werking van warmtepompen

Water opwarmen met warmtepompen is een milieuvriendelijke manier van energie opwekken. Bij het installeren van deze pompen komt veel vakkundig werk kijken. Schakel ons daarom in. Onze collega’s zijn zeer gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van warmtepompen in nieuwbouwwoningen. Om de pompen te plaatsen moet er een gat geboord worden naar de aarde. De warmte uit de grond wordt via de buizen naar boven gepompt. De warmtepompen maken de warmte nog heter om het vervolgens af te voeren naar de radiatoren. Er zijn diverse pompen te verkrijgen op de markt. Wij helpen u de juiste keuze te maken.

warmtepompen

Het behaalde rendement

De aanschaf van warmtepompen is een hele investering, maar u zult het in de loop van de jaren terug verdienen. De pompen gebruiken minder energie dan een cv-ketel en dat scheelt in de gasrekening. Om een zo hoog mogelijk rendement te halen, is het belangrijk dat uw huis goed geïsoleerd is. De warmte ontsnapt dan minder snel. Wilt u advies hoe u het beste uw huis kunt isoleren? Wij informeren u graag.

Aanschaffen?

Wilt u graag op een milieuvriendelijke manier energie opwekken? Koop dan een warmtepompen. Wilt u weten wat de aanschaf en de installatie gaat kosten? Wij maken een vrijblijvende offerte voor u. Geef uw wensen door, dan kunnen wij hier rekening mee houden in de prijs. Wilt u in de toekomst regelmatig een controle uit laten voeren? Ook dan staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Dat kan via 010-5214440. U kunt ons ook mailen op info@gebrvanwijk.nl. Wij komen graag langs om te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn.