Warmtepomp

Uw huis verwarmen op met een warmtepomp

Wilt u graag uw hele huis verwarmen? Dat kan met een warmtepomp die warmte uit de aarde haalt. Een compleet systeem bestaat uit een pomp en buizen. Om deze pomp te plaatsen moet eerst een een gat geboord worden. De elektrische pomp haalt dan de wamte via de buizen naar boven. De warmtepomp maakt de warmte nog heter en daarna wordt het afgevoerd naar radiatoren of de waterleiding. Er zijn ook verschillende andere pompen beschikbaa,r die warmte uit bijvoorbeeld water halen of zelfs uit de lucht. Vraag naar de mogelijkheden.

Kiest u voor een warmtepomp?

Kiest u ervoor om een warmtepomp te installeren in uw nieuwbouwhuis? Van Wijk Installatietechniek helpt u graag bij vrijblijvend. Tevens nemen wij graag de installatie uit handen. Een warmtepomp verwarmt het water op een milieuvriendelijke manier. De kosten om een pomp aan te schaffen zijn relatief hoog, maar deze heeft u snel terugverdiend. Er bestaan verschillende soorten warmtepompen. Wilt u meer weten over de verschillende installaties? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten kunnen u hier alles over vertellen.

Warmtepomp

Rendement

Een warmtepomp gebruikt een stuk minder energie dan een cv-ketel en gaat daarnaast ook nog eens een stuk langer mee. Bovendien is het vervangen van een oude warmtepomp goedkoper dat het installeren van een nieuwe. Het rendement is dan ook een stuk hoger, vooral als de binnengekomen warmte niet te veel verhoogd hoeft te worden. Om het hoogst mogelijke redement te halen, is het van groot belang om uw woning goed te isoleren. Daarnaast is het ook van belang om te weten hoe groot het oppervlak is dat u wilt verwarmen. Wij kunnen u daarin ook advies geven.

Kosten en installatie

Bent u overtuigd en wilt u graag op een milieuvriendelijke manier energie opwekken? Kies dan voor een warmtepomp. De aanschaf zal duur zijn, maar op de lange termijn zult u merken dat uw energiekosten een stuk lager liggen. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen over het kopen en het installeren van deze pomp? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 010-5214440.

U kunt ons ook mailen via info@gebrvanwijk.nl. Wij komen graag in uw nieuwbouwwoning kijken en nemen de mogelijkheden met u door.