Verwarmingsinstallatie

Wij helpen u bij de installatie en het onderhoud

Zoekt u echte professionals op het gebied van verwarmingsinstallatie voor uw woning of bedrijf? Neem dan contact op met Van Wijk Installatietechniek. Wij kunnen u van dienst zijn als het gaat om het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de verwarmingsinstallatie. Wij plaatsen zowel grote als kleine installaties. Bij onze installateurs bent u in goede handen. Wij zorgen dat de installatie en reparatie vakkundig gebeurt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Onze werkzaamheden

Wilt u weten wat voor verwarmingsinstallatie het beste bij uw huis, pand of utiliteitsgebouw past? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om met u door te nemen welke verwarmingsinstallatie mogelijk is. Wij werken met een ruim assortiment aan verwarmingsinstallaties. Wilt u hier meer over weten? Neem dan een kijkje op onze website of bel voor vragen. Als wij bij u langskomen, zullen wij de verwarming installeren, repareren en waar nodig vervangen. Onze werkzaamheden zijn zeer divers. Wij plaatsen bijvoorbeeld een cv-ketel, vervangen boilers en thermostaten. Wij streven naar kwaliteit en service tegen een scherpe prijs.

Verwarmingsinstallatie

De onderhoud van uw verwarmingsinstallatie

Onderhoud van uw verwarmingsinstallatie is van groot belang. Het voorkomt dat de verwarming al binnen korte tijd kapot gaat en vervangen moet worden. U kunt beter deze systemen goed onderhouden, want het vervangen van een cv-ketel kost u veel geld. Daarom komen wij met enige regelmaat uw verwarmingsinstallatie controleren. Hoort u een vreemd geluid? Schroom niet en bel ons direct. Wij maken plaats in onze agenda voor u om snel langs te komen. Wij hebben veel materialen tot onze beschikking. Zo zorgen wij ervoor dat het probleem snel verholpen kan worden.

Mail ons voor vragen

Heeft u nog vragen over het onderhoud, de installatie of de reparatie van uw verwarmingsinstallatie? Of wilt u weten wat voor verwarming het beste in uw huis of pand past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 010-5214440 of via de e-mail op info@gebrvanwijk.nl. Wilt u weten wat de installatie of het onderhoud precies gaat kosten? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.