Ventilatiesysteem C

Waarom ventilatie belangrijk is

Heeft u net gekookt, gedoucht of gestofzuigd? Een goede ventilatie is dan van belang. Het is voor uw gezondheid belangrijk om een goed ventilatiesysteem in uw huis te hebben. Door een goede aan- en afvoer van de lucht voorkomt u longziekten en allergieën in uw woning. U kunt natuurlijk een raam open zetten, maar dit zorgt niet voor een constante toevoer van frisse lucht. Van Wijk Installatietechniek kan u helpen met het uitzoeken, het installeren en het onderhouden van uw ventilatiesysteem in uw nieuwbouwwoning. Wij kunnen bijvoorbeeld een ventilatiesysteem C voor u installeren. Meer weten? Lees dan verder of neem gerust contact met ons op via 010-5214440.

Ventilatiesysteem C

Verschillende systemen

Het is sinds 2006 verplicht om bij nieuwbouwwoningen een ventilatiesysteem te plaatsen. U kunt door middel van de schakelaar zelf bepalen hoe uw mechanische systeem werkt. Wilt u gedurende de dag aanvoer van schone lucht? Laat het systeem dan op stand 1 staan. Gaat u douchen of koken? Dan kunt u veranderen naar stand 2 of 3. De motor zal harder gaan draaien en de afvoer van verontreinigde lucht zal sneller plaatsvinden.

Er zijn natuurlijk verschillende soorten ventilatiesystemen. Wilt u weten wat het beste in uw woning of bedrijfspand past? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om te kijken welk ventilatiesysteem het beste bij u past.

Ventilatiesysteem C

Bent u specifiek op zoek naar ventilatiesysteem C? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Systeem C heeft een mechanische luchtafvoer. Het ventilatiesysteem zorgt ervoor dat er verse lucht van buiten wordt aangezogen. Bij dit C systeem zal de luchtverversing continue gebeuren. Dat betekent dus dat het systeem niet uit kan. De brandweer raadt overigens af om alle ventilatiesystemen volledig af te sluiten. Doe er uw voordeel mee en laat een ventilatiesysteem C plaatsen in uw woning of pand door ons plaatsen. Zo bent u gegarandeerd van schone lucht. Wij zullen tevens het systeem met enige regelmaat controleren en de luchtkanalen reinigen.

Bel ons gerust

Heeft u besloten om een C ventilatiesysteem aan te schaffen? Of wilt u er meer over weten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het nummer 010-5214440. U kunt ons ook mailen op info@gebrvanwijk.nl. Wilt u weten wat de installatie en het onderhoud gaat kosten? Wij maken een vrijblijvende offerte voor u. Zo weet u precies waar u aantoe bent.