Installatiebedrijf Rotterdam

Onderhoud of installatie nodig?

We zien de zon niet elke dag, maar er komt bijna altijd genoeg licht binnen om op een milieuvriendelijke manier energie op te wekken. Op mooie dagen kunt u optimaal gebruikmaken van zonnecollectoren of airconditioning in Rotterdam. Heeft u besloten deze te laten plaatsen en te laten onderhouden? Schakel dan Van Wijk Installatietechniek b.v. in. Onze experts kunnen u extra informatie verschaffen over onder andere de prijs en de voordelen van de collectoren. Wij staan ook voor u klaar als uw verwarmingsinstallatie of airconditioning onderhoud nodig heeft. Meer weten over onze werkzaamheden in Rotterdam? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Van Wijk Installatietechniek

Installatiebedrijf Rotterdam

Van Wijk Installatietechniek is een STEK erkend bedrijf. Dat betekent dat wij op een veilige en duurzame manier werkzaam zijn in de koeltechniek. Wij plaatsen en onderhouden bijvoorbeeld airconditioningssystemen op een veilige manier in Rotterdam. Onze klanten zijn particulieren en bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie in utiliteitsbouw in Rotterdam. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen en bedrijfspanden. Wij zijn een veelzijdig bedrijf en leveren uitsluitend de hoogste kwaliteit.

Airconditioning, ventilatiesysteem (c), warmtepomp of zonnecollector?

Hieronder ziet u een overzicht van de systemen die wij voor u kunnen plaatsen en/of onderhouden.

De communicatielijnen tussen onze werknemers zijn kort. Wij kunnen zo optimaal werken. Heeft u dus een vraag? Dan kunt u direct bij ons terecht. Wij zijn tevens ook werkzaam als loodgieter in Rotterdam.

Wensen?

Heeft u een nieuwbouw woning op het oog en wilt u graag op een milieuvriendelijke manier energie opwekken in Rotterdam? Wij kunnen u informeren over het plaatsen van warmtepompen en zonnecollectoren. Wij maken op aanvraag een vrijblijvende offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. De aanschaf van een warmtepomp en zonnecollector zijn doorgaans hoog, maar na enige jaren verdient u de prijs terug. Dat ziet u duidelijk terug in uw energierekening.

Aanvullende informatie nodig?

Wilt u meer weten over het plaatsen en onderhouden van bijvoorbeeld gasinstallaties en luchtbehandeling in Rotterdam? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 010-5214440 en via de e-mail op info@gebrvanwijk.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.