Luka

Luchtbehandelingsinstallatie laten plaatsen?

Wilt u een luchtbehandelingsinstallaties laten plaatsen in uw bedrijfspand, ziekenhuis of sportaccommodatie? Dan bent u bij Van Wijk Installatietechniek aan het juiste adres. Wij verzorgen de installatie, het onderhoud en reparatie van verschillende luchtbehandelinginstallaties. Daarnaast kunnen wij ook de installatie van verwarmings,- koel en airconditionings voor u regelen. Wij zijn aangesloten bij de Luka, de Nederlandse vereniging van luchtkanalenfabrikanten.

Als installatiebedrijf aangelosten bij de Luka zijn wij actief in de regio van Aalsmeer, Amsterdam, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rotterdam en Zoetermeer.

Werken volgens de Luka

Luka staat garant voor complete kanalensysteem, inclusief de appendages. Ons bedrijf zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw luchtsysteem wordt gegarandeerd.

Er zullen daarom regelmatig controles door externe experts worden uitgevoerd, zodat uw luchtkanaalsysteem aan alle voorwaarden en eisen zullen blijven voldoen. Ons bedrijf is sinds 2003 toegetreden tot de Luka. Dat wordt door veel klanten gezien als een meerwaarde binnen het installatieproces.

Luka

Aangesloten bij de Luka

Logo lukaOmdat wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging van luchtkanalenfabrikanten, de Luka, kunnen wij garanderen dat wij volgens zeer strenge regels werken. De luchtkanalen die wij leveren en installeren kunnen worden gemaakt van verzinkt staal, aluminium, roestvast staal, kunststof, hardschuim en mineraalwol. Ons bedrijf beschikt over speciale vakmanschap om de luchtkanaalsystemen te monteren. Door volgens de Luka normen te werken kunnen wij kwaliteit waarborgen. De producten die wij leveren en installeren zullen dan ook voldoen aan de kwaliteitsnormen die Luka door vastgesteld zijn.

Verschillende soorten installaties

Wilt u een luchtbehandelingsysteem laten plaatsen? Voor vrijwel al onze projecten fabriceren wij, naast de installatietechnische werkzaamheden, ook rechthoekige luchtkanelen. Zo zijn wij in staat om snel te kunnen reageren op wijzigingen binnen het bouwproces. De ronde kanalen worden ingekocht via Luka.

Meer weten

Wilt u meer informatie over onze deelname bij de Luka? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen over de installatie van luchtsystemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u meer informatie verstrekken over hoe wij verbonden zijn aan deze vereniging. Neem telefonisch contact met ons op via 010-5214440. Wij zijn ook via de e-mail te bereiken op info@gebrvanwijk.nl. Tevens kunt het contactformulier op de website invullen. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen en u meer vertellen over de Luka.