Luchtbehandeling

Luchtbehandeling in uw pand?

Wilt u graag luchtbehandeling in uw gebouw installeren? Of wilt u weten wat de mogelijkheden bij uw bedrijf, sportaccommodatie, ziekenhuis of school zijn? Neem dan contact op met Van Wijk Installatietechniek. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over het belang van goede luchtbehandeling. U kunt de installatie gerust aan ons overlaten. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en zullen zeer zorgvuldig te werk gaan. Bij vragen kunt u ons bellen op 010-5214440.

Het belang van een goed klimaat

Het is van groot belang dat de lucht binnen uw bedrijf, organisatie en utiliteitsbouw schoon is. Een gezond werkklimaat bevordert de resultaten van uw werknemers of collega’s. Kiest u voor luchtbehandeling? Dan is het aanbod ruim. Wij komen graag bij uw langs om met u te kijken wat het beste systeem is in het gebouw. Heeft u wensen? Wij nemen die graag mee in de vrijblijvende offerte die wij voor u opstellen.

Luchtbehandeling

Onze experts leveren uitsluitend vakkundig werk, dus u kunt er op vertrouwen dat de luchtbehandeling op een zorgvuldige manier wordt geplaatst. Daarnaast kunnen wij voor het onderhoud zorgen. Eens in de zoveel tijd komt er een collega bij u langs om te kijken of het systeem nog naar wens functioneert. Heeft u tussendoor vragen of werk het systeem niet naar behoren? Neem contact op.

Wat wij leveren

Ons bedrijf levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige systemen voor luchtbehandeling. De installatie van deze innovatieve installaties zal daarom ook zeer vakkundig gebeuren. Ons bedrijf is tevens een STEK erkend bedrijf. Dat betekent dat kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staan als het gaat om de installatie van koelsystemen. Heeft u vragen over dit certificaat? Stel ze gerust.

Aanvullende informatie nodig?

Wilt u meer weten over luchtbehandeling en de kosten van het installatie en de onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen uw informeren over de mogelijkheden. Onze expert komt graag bij u kijken wat mogelijk is. Daarnaast bieden wij de optie om een vrijblijvende offerte op te stellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor vragen bel of gerust op 010-5214440 of mail naar info@gebrvanwijk.nl. Wij zullen uw vragen spoedig beantwoorden.