Installatiebedrijf Leiden

Verwarmingsinstallatie en luchtbehandeling expert in Leiden

Wilt u graag mechanische ventilatie plaatsen? Werken de ventilatiesystemen of airconditioning in uw pand niet meer naar behoren of zoekt u iemand die zonnecollectoren kan plaatsen? Neem dan gerust contact met op Van Wijk Installatietechniek. Wij zijn al jaren de expert op het gebied van installatie, reparatie en onderhoud aan verschillende technische installaties in Leiden. Heeft u vragen of wensen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op via het nummer 010-5214440.

Al jarenlang de specialist in Leiden

Al jaren kunt u ons in Leiden inschakelen als het gaat om het plaatsen en onderhouden van diverse technische installaties. Wij werken voor particulieren en bedrijven. De werkzaamheden die wij verrichten zijn onder andere in ziekenhuizen, schoolgebouwen, kantoorpanden, veilinggebouwen en bejaardentehuizen in Leiden. Wilt u graag een zonnecollector op het dak van uw huis of pand plaatsen? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen de voordelen en de kosten met u bespreken. Heeft u net een nieuwbouwhuis gekocht en wilt u op een duurzame manier water opwarmen? Het is bij ons ook mogelijk om warmtepompen te installeren. Op deze manier zult u op een milieuvriendelijke manier water verwarmen. De aanschaf van deze installaties is vaak een grote uitgave, maar u zult dit binnen enkele jaren terugverdienen. Wilt u hier meer over weten? Vraag meer informatie aan onze vakmannen.

Van warmtepompen tot aan zonnecollectoren

Wij hebben voor u een lijst gemaakt met technische systemen die wij monteren, repareren en onderhouden in Leiden.

Wij voeren tevens loodgieterswerkzaamheden uit. Heeft u een reparatie, maar staat het niet in de bovenstaande lijst? Neem dan contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden met u.

Installatiebedrijf Leiden

Certificering

Ons bedrijf is een STEK erkend bedrijf. Deze certificering betekent dat wij op een kwalitatieve, veilige en duurzame manier om met uw koelinstallaties in Leiden. Wij hebben dus kennis van zaken en gaan op een correcte manier om met de verschillende systemen. Heeft u vragen over de certificering? Wij geven u graag meer informatie.

Bel of mail ons

Heeft u met spoed een klus in Leiden? Bel ons dan gerust. Wij zullen uw problemen in uw huis of pand graag verhelpen.

U kunt ons bereiken op 010-5214440. Uw vragen kunt u ook mailen naar info@gebrvanwijk.nl. Wij zullen uw vraag of wensen in behandeling nemen.