Installatiebedrijf Gouda

Warmtepomp, zonnecollector of airconditioning plaatsen in Gouda?

Heeft u besloten om een warmtepomp of mechanische ventilatie in uw nieuwbouwhuis te laten installeren? Dan bent u bij Van Wijk Installatietechniek aan het juiste adres. Onze experts kunnen u informeren over de mogelijkheden die wij bieden. Wij staan ook voor u klaar in Gouda als u met spoed een monteur nodig heeft voor uw verwarmingsinstallatie of de ventilatiesystemen in uw huis of kantoor. Bel ons gerust op 010-5214440 en vraag naar de mogelijkheden die wij bieden in Gouda.

Installatiebedrijf Gouda

Waar kunnen wij u bij van dienst zijn

Hieronder hebben wij voor u een lijst samengesteld met werkzaamheden die wij verrichten in Gouda. Wij installeren, repareren en onderhouden onder meer

Wij zijn een landelijk erkend luka installatiebedrijf. Wij werken onder andere in verzorgingstehuizen, kantoorpanden, maar ook bij u thuis. Heeft u een ander probleem in huis dat verholpen moet worden? Neem dan contact met ons op. Wij gaan kijken of wij u daar ook mee kunnen helpen. U kunt ons tevens ook inschakelen als loodgieter in Gouda.

Wij onderhouden en installeren in uw woning of bedrijfspand

Loodgieter nodig? Wij zijn ook in te schakelen voor diverse loodgieterswerkzaamheden. Wij werken voor particulieren en bedrijven in Gouda. Heeft u met spoed een installateur of een reparateur nodig? U kunt ons altijd bellen. Wij maken dan direct in onze agenda plaats voor u. Een van onze medewerkers komt dan zo spoedig mogelijk bij u langs om uw probleem op te lossen. De communicatielijnen binnen ons bedrijf zijn kort en daardoor kunnen wij zeer effectief werken. Onze mensen zijn al jarenlang gespecialiseerd in het installeren en repareren van onder andere verwarmingsinstallaties en airco’s, maar ook zonnecollectoren.

STEK gecertificeerd

Ons bedrijf heeft het STEK certificaat in ontvangst mogen nemen. Dat betekent dat wij op een duurzame, veilige en kwalitatieve manier te werk gaan met koeltechnieken. Meer weten over het STEK certificaat? Vraag onze medewerkers naar meer informatie.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in Gouda? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u met spoed een loodgieter of installateur nodig in Gouda? U kunt ons bellen op 010-5214440. Mailen kan ook naar info@gebrvanwijk.nl.