Installatiebedrijf Dordrecht

Airconditioning, verwarmingsinstallatie, luchtbehandeling en meer

Hoort u iets raars aan uw verwarmingsinstallatie? Of werkt uw airconditioning niet naar wens? Of wilt u graag een warmtepomp of nieuw ventilatiesysteem (C) plaatsen in Dordrecht? Neem dan contact op met Van Wijk Installatietechniek. Onze vakmannen staan dagelijks voor u klaar om u te helpen met onderhoud en installatie van verschillende systemen. Wij zijn al jaren de expert op het gebied van onderhoud van technische installaties in woonhuizen, ziekenhuizen en kantoren. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in en rond Dordrecht? Neem dan contact op via 010-5214440.

Voor onderhoud en installatie

Installatiebedrijf Dordrecht

Ons installatiebedrijf is landelijke erkend. Wij werken voor particulieren en bedrijven. In Dordrecht installeren en onderhouden wij de technische installaties in bijvoorbeeld schoolgebouwen, verzorgingshuizen, kantoorpanden en winkels. Heeft u thuis in Dordrecht problemen met uw ventilatiesystemen? Maak dan een afspraak met ons. Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van dit soort systemen. Heeft u een spoedklus voor ons? Laat het dan direct weten. Wij maken plek vrij in onze agenda en zullen, waar mogelijk, snel bij u op de stoep staan in Dordrecht. Onze communicatielijnen zijn kort, daardoor kunnen wij zeer effectief werken.

Wij kunnen u helpen bij

Wij staan voor u klaar voor het plaatsen en onderhouden van onder andere:

Heeft u een ander probleem in huis dat verholpen moet worden? Laat het ons dan weten. Wij kijken of wij u ook op andere vlakken van dienst kunnen zijn in Dordrecht.

STEK erkend bedrijf

Van Wijk Installatietechniek is een STEK erkend bedrijf. Dat betekent dat wij op een duurzame, veilige en kwalitatieve manier om kunnen gaan met de installatie en het onderhouden van koeltechnieken. Wilt u meer weten over de STEK certificering binnen ons bedrijf? Vraag het gerust aan een van onze medewerkers in Dordrecht. Wij vertellen u hier graag meer over.

Wij staan voor u klaar

Wilt u graag luchtbehandeling in een school, kantoor of ziekenhuis laten installeren? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u maken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij kunnen u ook helpen bij het plaatsen van een warmtepomp in uw nieuwbouwhuis in Dordrecht. Bel voor aanvullende informatie met 010-5214440 of mail naar info@gebrvanwijk.nl.