Installatiebedrijf Den Haag

Zoekt u een installatiebedrijf in Den Haag?

Bent u op zoek naar een installatie- en onderhoudsbedrijf in Den Haag? Dan bent u bij Van Wijk Installatietechniek b.v. op de juiste plek. Onze experts staan graag voor u klaar als het gaat om de installatie of onderhoud van uw airconditioning, ventilatiesysteem (C) en cv-ketels. Of heeft u besloten een zonnecollector of warmtepomp te plaatsen op het dak van uw woning in Den Haag? Ook daarvoor kunt advies bij ons inwinnen. Wij hebben ruim twintig vakkundige mensen in dienst die de panelen kunnen plaatsen en zijn aangesloten bij de Luka. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Mechanische ventilatie, luchtbehandeling of zonnecollector?

Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van installatie en onderhoud van bijvoorbeeld uw ventilatiesysteem of verwarmingsinstallatie. Onze professionals helpen u dan ook graag verder in Den Haag. Heeft uw klus spoed? Bel ons dan gerust. Wij zullen dan, waar mogelijk is, voorrang verlenen aan uw probleem. De communicatielijnen binnen het bedrijf zijn kort. Dus als er vragen zijn, worden die ook direct beantwoord. Wilt u weten waarvoor u ons in kunt schakelen? Wij hebben een lijst samengesteld met wat wij aanbieden in Den Haag. Het plaatsen en onderhouden van:

Wilt u ons inschakelen voor een andere klus? Neem dan contact met ons op wat de mogelijkheden zijn.

Installatiebedrijf Den Haag

STEK erkend bedrijf

Wij zijn een STEK erkend bedrijf. Dat betekent dat we op een duurzame manier te werk gaan met koeltechnieken. Het onderhouden van uw airconditioning in Den Haag wordt op een veilige gedaan. Wilt u uw ventilatiesystemen laten inspecteren of uw klimaat controleren door middel van luchtbehandeling? Van Wijk Installaties komt graag bij u langs om uw wensen door te nemen.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden in Den Haag? Neem dan contact met ons op via het nummer 010-5214440. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@gebrvanwijk.nl. Wij hebben ook een contactformulier op de website waar u uw wensen aan kunt geven. Wij nemen dan contact met u op. Wilt u een vrijblijvende offerte voor onderhoud in uw woning of kantoor in Den Haag? Wij stellen deze in overleg met u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.