Installatiebedrijf Amsterdam

Veelzijdig installatiebedrijf

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het installeren van airconditioning, ventilatiesystemen (c), warmtepompen of zonnecollectoren in Amsterdam? Dan bent u bij Van Wijk Installatietechniek b.v. aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar in Amsterdam om alle technische installaties in gebouwen en woonhuizen te plaatsen en te onderhouden. Daarnaast zijn wij aangelosten bij de Luka, de Nederlandse vereniging van luchtkanalenfabrikanten. Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel ons dan gerust op 010-5214440.

Airconditioning, luchtbehandeling, warmtepompen of zonnecollectoren?

Installatietechniek Amsterdam

Wij staan voor u klaar in Amsterdam voor het plaatsen en het onderhoud van uw:

Bovendien voeren wij ook diverse loodgieterswerkzaamheden uit in Amsterdam.

Speciale wensen?

Heeft u een nieuwbouwhuis in Amsterdam of een woning die makkelijk verbouwd kan worden? Dan kunt u ervoor kiezen om warmtepompen te laten plaatsen. Uw water wordt dan op een milieuvriendelijke manier verwarmd. De aanschaf van de pomp zal zich in de loop van de jaren terugverdienen. Wij kunnen u helpen met het plaatsen van deze systemen. Op dat gebied installeren en onderhouden wij ook zonnecollectoren. Weet u niet precies hoe dat eruit moet komen te zien en wat de voordelen ervan zijn? Onze experts geven u graag meer informatie.

Neem contact met ons op

Onze vakmensen helpen u graag in Amsterdam. Wilt u meer weten over het monteren en onderhouden van uw verwarmingsinstallatie?

Neem dan contact met ons op via 010-5214440, mail ons op info@gebrvanwijk.nl of vul het contactformulier op de website in.

Wilt u weten wat het allemaal gaat kosten in uw huis of pand in Amsterdam? Wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.