Airconditioning Leiden

Het installeren van een airconditioning in Leiden

Zijn er warme dagen op komst en wilt u dat uw bedrijf of woning in Leiden lekker koel blijft? Een airconditioning kan dan uitkomst bieden. Van Wijk Installatietechniek staat voor u klaar om u advies te geven bij de aanschaf van een airconditioning. Wij kunnen tevens de installatie en het onderhoud verzorgen. Een airco is een energiezuinige oplossing om de conditie van de lucht zo aangenaam mogelijk te maken en te houden. De temperatuur en de luchtvochtigheid kan perfect door het apparaat geregeld worden.

Airconditioning

Hulp nodig?

Heeft u een airconditioning op het oog en wilt u deze laten installeren? Onze experts staan voor u klaar als u de installatie wilt laten plaatsen in uw huis, woning, ziekenhuis of sportaccommodatie. Wij installeren de airco voor u, zullen repareren als er een defect is en wij kunnen de airconditioning ook voor u onderhouden. Heeft u vragen of wilt u advies over de soorten airconditionings die wij kunnen bieden?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn een STEK erkend bedrijf. Dat betekent dat onze koelsystemen kwalitatief, duurzaam en veilig worden geïnstalleerd.

De voordelen

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van installeren en onderhouden van een airconditioning. Wij regelen de installatie graag voor u. Een airco hebben, heeft namelijk veel voordelen. Zo wordt de temperatuur in huis perfect geregeld en hoeft het binnen niet net zo warm te zijn als buiten. Op een warme zomerdag kunt u zo binnen in uw woning, kantoor en sportaccommodatie perfect functioneren.

Onderhoud voorkomt slijtage

Een goede airco moet regelmatig onderhouden worden. Ook dan staan wij voor u klaar. Wij zorgen dat uw airconditioning met enige regelmaat wordt gecontroleerd. Dat voorkomt slijtage. Uw luchtkoeler zal langer meegaan als deze regelmatig wordt gecheckt. U kunt ons bellen en mailen voor vragen over onderhoud.

Airco laten installeren in Leiden

Wilt u aanvullende informatie ontvangen over de installatie, reparatie en het onderhoud van een airconditioning? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wij zijn telefonisch te bereiken op 010-5214440. U kunt ook een e-mail sturen naar info@gebrvanwijk.nl. Wij zullen uw vraag spoedig beantwoorden.