Installatiebedrijf Aalsmeer

Onderhoud nodig aan uw cv-ketel? Bel ons

Heeft uw verwarmingsinstallatie het begeven? Of wilt u airconditioning of warmtepompen laten plaatsen en zoekt u in Aalsmeer een bedrijf die dat voor u kan doen? Neem dan contact op met Van Wijk Installatietechniek. Wij staan graag voor u klaar om uw problemen in Aalsmeer op te lossen.

Van ventilatiesysteem (c) tot aan zonnecollectoren

De reparatie en onderhoud van uw systemen nemen wij graag van u over. Ook het installeren van bijvoorbeeld zonnecollectoren, airconditioning en warmtepompen valt ook onder de werkzaamheden van onze experts. Wilt u hier meer over weten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 010-5214440. Wij zijn op dit nummer ook bereikbaar voor spoedklussen.

Onze werkzaamheden

Wij staan klaar voor particulieren en ondernemingen. Ons bedrijf is al jarenlang dé expert op het gebied van technische installatie in uw huis of kantoor in Aalsmeer. Wij installeren, repareren en onderhouden onder andere in ziekenhuizen, scholen, veilinggebouwen en sportaccommodaties. Wilt u bijvoorbeeld een luchtbehandeling in uw gebouw? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Onderhouden, plaatsen en repareren

Installatiebedrijf Aalsmeer

Hieronder hebben wij een lijst samengesteld met installaties die wij plaatsen en waar wij onderhoud aan verrichten. Heeft u een ander probleem in huis? Laat het ons weten, wij kijken graag of we u verder kunnen helpen in Aalsmeer. Onze specialiteiten zijn:

De communicatielijntjes zijn kort binnen ons bedrijf. Dat betekent dat wij op een zeer effectieve manier werken. U heeft een vast aanspreekpunt tijdens de installatie en onderhoud. Voor vragen kunt u zich dus altijd wenden tot de experts.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Wij hebben een STEK certificering op zak. Dat betekent dat ons bedrijf op een veilige, duurzame en kwalitatieve manier omgaat met de installatie van koeltechnieken in Aalsmeer.

Heeft u vragen over het certificaat en wat het voor u precies inhoudt? Vraag het de installateur gerust.

Gratis offerte aanvragen?

Wilt u weten wat het onderhoud of de installatie precies gaat kosten in uw huis of pand in Aalsmeer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u precies wat het gaat kosten. U kunt ook bij ons terecht als u met spoed op zoek bent naar een loodgieter in Aalsmeer. U kunt via de e-mail contact met ons opnemen op info@gebrvanwijk.nl. Wij zijn ook telefonisch te bereiken op 010-5214440. Wij lossen uw problemen graag op.